Validentornooi met pizzafestijn

Vanwege corona hebben wij, net zoals zovele sportclubs, een 2 tal seizoen niet veel extra activiteiten meer kunnen organiseren.

Maar omwille van het grote succes van onze laatste editie gaan we dit jaar weer een nieuwe editie van ons gekende “Validentornooi” organiseren met aansluitend weer een pizzafestijn verzorgd door Attorno.

We kunnen maximaal 10 ploegen toelaten op het tornooi in de gekende setting: 1 speler van de wheelers met 4 valide spelers samen op het plein. (een team mag maximum bestaan uit 8 personen. Dus wie wil inschrijven: niet te lang wachten, uit ervaring weten we dat de plaatsen wegvliegen als zoete broodjes 🙂

We beginnen aan het tornooi om 10u00 en de finale zal plaats hebben tegen 17u00.Ondertussen kunt u genieten van een fris drankje en een hapje met op de achtergrond fijne muziek, en voor de kleinsten onder ons voorzien we een springkasteel en grimage.

Om 17u00 zal dan Attorno aanwezig zijn om de honger te stillen met overheerlijke pizza’s. 

Inschrijven voor het tornooi kan via dit formulier en kost 60 euro per ploeg. Het formulier moet VOLLEDIG ingevuld aan ons terug bezorgd worden, via mail op info@hubolimburgunitedonwheels.be of via een van onze leden.

Inschrijven voor het pizzafestijn kan via onze leden of via deze link: https://forms.gle/hPAbfVKBuotqH6QBA en kost 16 euro voor volwassenen en 13 euro voor kinderen tot 12j.