Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1745
>

Overwinning na thriller

In Rotselaar stond vandaag de uitwedstrijd tegen de Leuven Bears op het programma, nooit makkelijk, zo bleek ook weer vandaag.
In een harde wedstrijd bleven beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na Q1 konden we een kleine voorsprong van 3 punten op het bord zetten die ondanks een paar keer haasje-over ook op slag van rust nog op het bord stond.
In Q3 kon Leuven de wedstrijd wat meer naar hun hand zetten en de bordjes omdraaien, 3 punten voorsprong voor Leuven.
In het laatste quarter bleef het gelijk opgaan en konden beide ploegen nog de overwinning na zich toe trekken, echter dankzij foutenlast bij Leuven en een paar zeer goede aanvallen op het einde konden we in de laatste minuten de voorsprong maken en uiteindelijk winnen met 62 – 69