Hubo Limburg United on Wheels KIDS

Wie wil groeien moet ook denken aan zijn toekomst.
Oudere spelers stoppen, krijgen last van blessures, hebben omwille van familiale redenen misschien minder tijd, dus er moet opvolging zijn.

Dit kan enkel maar door ook jeugspelers aan te trekken en ze een goede opleiding te geven, en hun afhankelijk van hun leeftijd en vaardigheden door te laten stromen naar de competitieploegen.

Met Tristan hebben we  een beloftevolle speler die nu al in de nationale competitie meespeelt! Sander behoort eveneens tot een van de beste jeugdspelers in België. Hopelijk kunnen we over een aantal jaren hier nog wat namen aan toe voegen!

Hubo Limburg United on Wheels KIDS.

In 2016 zijn de eerste stappen richting jeugdwerking gezet. In 2017 zijn er enkele nieuwe jeugdspelers bijgekomen (met dank aan wat marketing via Jochen Ceyssens). Hierop bouwen we verder…

Doel hiervan is dus het aantrekken en opleiden van nieuwe jeugdspelers met het oog op de toekomst van de club, en de sport in het algemeen. Hierbij staat FUN en contact met anderen voorop.
Het project staat nog in zijn ”kinder”schoenen, maar we zullen ook hier onze schouders blijven onder zetten zodat ook dit een succes zal worden naar de toekomst toe.

Voor mensen die interesse hebben om hun zoon of dochter eens kennis te laten maken met rolstoelbasketbal, kunt u altijd contact opnemen via kids@limburgunitedonwheels.be

Trainingen gaan normaal gezien (*onder voorbehoud van wijzigingen) om de 2 weken door, op zaterdagen van 13u30 tot 15u30 in de sporthal van Herk-de-Stad.

Volgende data zijn reeds vastgelegd:

Data
XX/XX/2022

XX/XX/2022

XX/XX/2022

XX/XX/2022

XX/XX/2023

XX/XX/2023

XX/XX/2023

XX/XX/2023