Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data/sites/web/herkonwheelsnet/www/wp-includes/kses.php on line 1744
>

1x winst 1x verlies op de laatste speeldag

Gisteren stonden de laatste 2 wedstrijden van het seizoen op de kalender in de landelijke competitie. 2 pittige tegenstanders.

Tegenstander 1: BC Oostende na een slechte start van de wedstrijd en een 16 – 25 achterstand konden we in het 3de kwart terug in de wedstrijd komen en de wedstrijd in handen nemen. Op het einde kwam Oostende echter ook nog terug en bleef het een thriller. Uiteindelijk trokken we onder het goedkeurend oog van enkele spelers van Hubo Limburg United toch aan het langste eind. Uitslag 40 – 36.

Na de Wedstrijd kwamen de ouders van Ruben Gregoor ons een cheque overhandigen van de opbrengst van de verkoop van het boek dat de vader van Ruben geschreven heeft.
Het schitterende bedrag was 1350 euro!!!!! NOGMAALS BEDANKT !!!

Onze 2 de wedstrijd tegen de Rolling Thunders was er eentje om zeer snel te vergeten. Ons spel liep niet en de shots vielen niet. al snel keken we tegen een redelijke achterstand aan. We konden nog even terug in de wedstrijd komen en een beetje van de achterstand goedmaken, maar de Thunders maakten hun shots wel en konden zo de match controleren en wonnen met 37 – 48 🙁

Ondanks onze 2 forfait matchen sluiten we het seizoen echter toch nog af op een 3de plaats achter Zedelgem Lions en BC Oostende.

We gaan er nu even tussenuit en genieten van verdiende rust, en zien jullie weer in September.